دست یک جراح و دیک یک فرد سیاهپوست در حال گرفتن یک قلب قرمز خمیری نماد بیمه تکمیلی

همانطور که از نام آن پیداست، بیمه تکمیلی برای "تکمیل" طرح های بیمه سلامت طراحی شده است. طرح های تکمیلی جایگزین بیمه درمانی نمی شوند. آنها ممکن است به پرداخت هزینه های مراقبت های بهداشتی کمک کنند که توسط یک طرح پوشش داده نمی شود یا پوشش اضافی برای نیازهای خاص مانند مراقبت های دندانی، بینایی و مراقبت های طولانی مدت ارائه دهند.

این بیمه هزینه های مراقبت های پیشگیرانه، جراحی ها، قرار ملاقات با پزشک، نسخه ها، مراقبت های فوری و موارد دیگر را پوشش می دهد. در حالی که بسیاری از هزینه ها توسط بیمه درمانی زیر پوشش قرار می گیرند، اما تمام هزینه های احتمالی بیمار شدن را پوشش نمی دهد. بیمه تکمیلی می تواند اکثر این شکاف ها را پر کند.

بیمه تکمیلی چگونه کار می کند؟

دکتری در حال زدن واکسن به فردی که دارای بیمه تکمیلی است

بیمه درمانی تکمیلی با ارائه پوشش هایی برای هزینه های خاصی که شما مسئول آن هستید، شکاف های یک طرح بیمه درمانی سنتی را پر می کند. طرح‌های تکمیلی معمولاً درمان‌های پزشکی، مانند جراحی یا داروها را پوشش می‌دهند.

یک طرح تکمیلی ممکن است به پرداخت فرانشیزهای بیمه درمانی یا پرداخت های مشترک یا پرداخت هزینه مراقبت های خاص، مانند سرطان یا بیماری وخیم، کمک کند. طرح های بیمه درمانی تکمیلی متفاوت از طرح های بیمه درمانی عمل می کنند، اما جزئیات به طرح بستگی دارد.

یک بیمه نامه تکمیلی مانند بیمه دندان ممکن است به پرداخت هزینه مراقبت های دندانی شما کمک کند. یا بیمه نامه ای مانند بیمه بیماری های بحرانی ممکن است به شما مبلغی را به عنوان بازپرداخت هزینه هایی که از جیب خودتان در ارتباط با درمان پرداخت کردید، بدهد. این پول را می توان برای هر منظوری از جمله قبوض پزشکی، حمل و نقل، مراقبت از کودکان، غذا یا مسکن استفاده کرد.

انواع این بیمه نامه چیست؟

3 نوع مختلف از بیمه درمانی تکمیلی وجود دارد که می تواند در شرایط مختلف پوشش هایی را در برگیرند.

  1. بیمه تکمیلی انفرادی
  2. بیمه تکمیلی گروهی
  3. بیمه تکمیلی خانواده

1. انفرادی

کپسول و قرص گوشی پزشکی روی دلار های 100یی و یک خودکار

بیمه تکمیلی انفرادی نوعی بیمه نامه درمانی تکی و جداگانه است که فقط برای یک نفر صادر می‌شود. هرکسی می‌تواند با داشتن بیمه پایه خودش را بیمه تکمیلی هم بکند. بیمه انفرادی تکمیلی شامل همه پوشش‌های بیمه‌های تکمیلی گروهی می‌شود.

البته قیمت بیمه تکمیلی انفرادی نسبت به بیمه تکمیلی گروهی یا سازمانی بیشتر است. مقدار حق بیمه درمان تکمیلی انفرادی به میزان سقف تعهدات انتخابی بیمه نامه و نوع پوشش‌ها بستگی دارد و هرچقدر سقف تعهدات بیشتری انتخاب کنیم مبلغ حق بیمه انفرادی هم بیشتر می‌شود.

درضمن برای بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی هم از طرف این سازمان بیمه تکمیلی انفرادی تامین اجتماعی ارائه می‌شود.

2. خانواده

یک مادر و پدر به همراه دختر خردسال در حال حساب و کتاب کردن در آشپزخانه

این بیمه نامه درواقع همان بیمه تکمیلی انفرادی ست که فرد می‌تواند همزمان خودش و اعضای خانواده‌اش را تحت پوشش بیمه نامه قرار بدهد. اگر سرپرست خانواده از طرف محل کار بیمه نشده باشد می‌تواند بیمه تکمیلی خانوادگی بخرد و همسر و فرزندان و حتی پدر و مادر خود را هم بیمه کند.

3. گروهی

9 دست روی هم قراره گرفته به نماد بیمه تکمیلی گروهی

تمام شرکت‌ها، کارگاه‌ها و انواع محیط‌های کاری می‌توانند برای پرسنل و کارمندان خود بیمه درمان تکمیلی گروهی یا سازمانی بخرند. حق بیمه برای بیمه‌های گروهی از بیمه‌ نامه‌های انفرادی معمولا کمتر است.

در زمان خرید این بیمه هم خود کارفرما نوع، تعداد پوشش‌ها و همینطور سقف تعهدات را برای پرسنل خود انتخاب می‌کند. درضمن بیمه‌شده‌ها می‌توانند افراد تحت تکفل خود مثل اعضای درجه یک خانواده (پدر، مادر، همسر و فرزندان) را هم تحت پوشش این بیمه قرار بدهند.

این بیمه نامه چگونه شکاف های بیمه سلامت را پر می کند؟

هدف از بیمه درمانی تکمیلی، ارائه پوششی برای هزینه های خاصی است که یک طرح سلامت سنتی مستثنی می کند.

حتی با بهترین طرح بیمه درمانی، شما همچنان مسئول برخی از هزینه های درمان هستید. بسته به شرایط، تشخیص پزشکی ناگهانی می تواند باعث ایجاد فشار مالی شود. طرح های بیمه درمانی تکمیلی برای کاهش بار مالی این موقعیت ها پرداختی را ارائه می دهند.

به عنوان مثال، تصور کنید که تصادف می کنید و ضربه مغزی می شوید. یک بیمه درمانی معمولی حداکثر بخشی از هزینه های درمان را پوشش می دهد، مانند MRI و یک شب اقامت در بیمارستان. با این حال، اگر ضربه مغزی به اندازه‌ای جدی بود که نمی‌توانستید یک ماه کار کنید، بیمه بازنشستگی جایگزین درآمد را در این مدت فراهم می‌کرد.

برنامه های بیمه تکمیلی قرار نیست جایگزین بیمه نامه اولیه شما شود. طرح سلامت شما همیشه پوشش قوی تری برای مراقبت های پزشکی ارائه می دهد، اما داشتن بیمه تکمیلی می تواند بودجه اضافی را برای هزینه هایی که معمولاً باید از جیب خود بپردازید فراهم کند.

پوشش های بیمه تکمیلی

لوازم دندانپزشکی روی 4 صد دلاری

پوشش هایی که بیمه شده را در بر میگیرند شامل:

  • هزینه‌های زایمان، اعم از طبیعی و سزارین
  • هزینه‌های مربوط به نازایی و ناباروری از جمله جراحی‌های مرتبط مانندIUI ،ZIFT ، GIFT، میکرواینجکشن و IVF
  • شیمی درمانی
  • جبران هزینه رفع عیوب انکساری چشم
  • ویزیت و دارو
  • هزینه خدمات اورژانس در موارد غیربستری
  • دندانپزشكی (کشیدن دندان ،جرم‎گیری، بروساژ، ترمیم و پرکردن، درمان ریشه و روکش)
  • هزینه تهیه اعضای طبیعی بدن برای پیوند حداکثر به میزان تعهد پایه سالیانه
  • هزینه‌های ناهنجاری‌ها و بیماری‌های جنین (تست‌های غربالگری)
  • تهیه اروتز

حق بیمه تکمیلی چقدر است؟

بیشتر طرح های بیمه درمانی تکمیلی نسبت به بیمه نامه های درمانی معمولی هزینه کمتری دارند. با این حال، هزینه بیمه درمانی تکمیلی به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:

نوع پلان و پوشش هایی که در نظر گرفته میشوند
سن
شرکت بیمه
نوع بیمه نامه (گروهی، انفرادی یا خانوادگی)
حق بیمه همچنین به نحوه خرید طرح بستگی دارد. به عنوان مثال، اگر از طریق کارفرمای خود بیمه بازنشستگی دریافت می کنید، حق بیمه احتمالاً ارزان تر خواهد بود. اگر یک طرح بیمه از بازنشستگی خصوصی بخرید، 100 درصد حق بیمه را از جیب خود پرداخت می کنید.

هنگام خرید بیمه درمانی تکمیلی، ایده خوبی است که شرکت های مختلف را باهم از نظر قیمت و کیفیت مقایسه کنید. شما میتوانید از مقاله 8 تا از بهترین شرکت های بیمه ایرانی نیز برای تصمیم گیری بهتر کمک بگیرید.

خرید بیمه تکمیلی

فرم قرار داد بیمه تکمیلی در کنار یک خودکار و عینک

مدارک مورد نیاز:

برای خرید بیمه تکمیلی انفرادی یا خانوادگی مدارک زیر لازم است:

  • فرم تکمیل‌شده درخواست بیمه نامه درمان تکمیلی
  • فرم تکمیل‌شده پرسشنامه سلامت
  • صفحه اول شناسنامه و کارت ملی (در بیمه تکمیلی خانودگی ﺑﺮای ﺗﻤﺎم اﻋﻀﺎی ﺧﺎﻧﻮاده ﺟﺪاﮔﺎﻧﻪ نیاز است.)
  • ﮐﭙﯽ ﺻﻔﺤﻪ اول دﻓﺘﺮﭼﻪ ﺑﯿﻤﻪ ﺑﺎ ﺣﺪاﻗﻞ اﻋﺘﺒﺎر ﯾﮏ ﻣﺎه (در بیمه تکمیلی خانودگی ﺑﺮای ﺗﻤﺎم اﻋﻀﺎی ﺧﺎﻧﻮاده ﺟﺪاﮔﺎﻧﻪ نیاز است.)

معمولا همیشه خرید بیمه یکی از کارهای ریسکی است، که میترسیم در انتخاب آن دچار اشتباه شویم یا از ما کلاه برداری شود. وظیفه ما به عنوان مشاور بیمه این است که به شما در خرید و انتخاب بیمه مناسب خود کمک کنیم.

شما می توانید با شماره ۰۹۹۱۰۸۲۰۷۸۸ برای گرفتن مشاوره تماس بگیرید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *